Site icon NewsIT

Οι GMs της Euroleague προβλέπουν πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό

03.10.2024 | 18:17
Οι GMs της Euroleague προβλέπουν πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό

Basketball - EuroLeague - Final - Real Madrid v Panathinaikos BC - Uber Arena, Berlin, Germany - May 26, 2024 Panathinaikos BC coach Ergin Ataman and Kostas Sloukas lift the trophy after winning the EuroLeague REUTERS/Fabrizio Bensch TPX IMAGES OF THE DAY

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν της Euroleague, οι GMs έκαναν τις προβλέψεις τους για το ποια ομάδα θα πάρει φέτος τον τίτλο, με τον Παναθηναϊκό να συγκεντρώνει τους περισσότερους ψήφους.

Το «BasketNews» ρώτησε τους General Managers των ομάδων της Euroleague τις προβλέψεις για τη νέα σεζόν.

Το 46.2% ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει και φέτος τον τίτλο, το 23.1% επέλεξε τη Φενέρμπαχτσε, ενώ το 15.4% τον Ολυμπιακό.

Έγινε ακόμα ψηφοφορία και για τον MVP της σεζόν, με τους Κέντρικ Ναν και Σάσα Βεζένκοφ να βγαίνουν ισόπαλοι, καθώς έλαβαν 30,8% και οι δύο. Τις υπόλοιπες ψήφους πήραν οι Εβάν Φουρνιέ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Φακούντο Καμπάτσο, Ελάιζα Μπράιαντ και Νάιτζελ Χέις – Ντέιβις.

Καλύτερος πρώην NBAερ ψηφίστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ με 50%, επόμενος παίκτης που θα πάει στο ΝΒΑ ο Μάριο Χεζόνια με 15,4% και Παναθηναϊκός (92,3%), Ολυμπιακός (84,6%), Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης (76,9%) ψηφίστηκαν ως οι ομάδες που θα προκριθούν στο Final Four.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version