Τρίτη, 10 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Οι Legends του Euro 2004 στην εκδήλωση «Αθήνα, 20 χρόνια μετά» στις 19 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο

Οι Legends του Euro 2004 στην εκδήλωση «Αθήνα, 20 χρόνια μετά» στις 19 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η θρυλική Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004 θα βραβευτεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην εκδήλωση της 19ης Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τίτλο «Αθήνα, 20 χρόνια μετά».

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, μαζί με τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, τον προπονητή Ότο Ρεχάγκελ, θα τιμηθούν για την τεράστια προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και θα παρελάσουν μαζί, απολαμβάνοντας την αποθέωση από χιλιάδες φιλάθλους.

Σε αυτή την εκδήλωση θα τιμηθούν οι πρωταγωνιστές της ιστορικής χρονιάς του ελληνικού αθλητισμού και εκτός από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, θα τιμηθούν και όσοι συνέβαλαν, εργάστηκαν και συμμετείχαν εθελοντικά στην προετοιμασία και διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», αλλά επίσης και οι αθλητές της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», οι οποίοι χάρισαν μοναδικές στιγμές περηφάνιας σε όλους τους Έλληνες.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ένα μαγικό ταξίδι μουσικής και φωτός που θα συνεπάρει το κοινό με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Ως υπερήφανος χορηγός, η ΔΕΗ στηρίζει την εκδήλωση «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», τιμώντας την συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004». Η ΔΕΗ, η νούμερο ένα εταιρεία καθαρής ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστηρίζει ενεργά τον αθλητισμό σε όλες τις μορφές του, φροντίζοντας για ένα μέλλον καλύτερο για όλους.

H είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη με προεγγραφή στο link www.ticketservices.gr/event/athina-20-xronia-meta

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις