Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Οι δέκα της Άστον Βίλα «πάτησαν» στην Κρίσταλ Πάλας (video)

Οι δέκα της Άστον Βίλα «πάτησαν» στην Κρίσταλ Πάλας (video)
Reuters

Έπαιξε ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Η Άστον Βίλα όμως ήταν ανώτερη της Κρίσταλ Πάλας και νίκησε με το εντυπωσιακό 3-0, σε ματς για τη 15η αγωνιστική της Premier League. Στο 0-0 έμεινε το Φούλαμ – Σαουθάμπτον, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια… επική ευκαιρία για να σκοράρουν και να βλέπουν το VAR να τους ακυρώνει δυο γκολ.

Τρομερό ματς έκανε η Άστον Βίλα, που επικράτησε εντός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 3-0, παίζοντας σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ με τον τραορέ, αλλά στο 45’ είδαν τον Μινγκς να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται.

Η Λέστερ «μπλόκαρε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σουτάρα και Βάρντι (video)

Η Άστον Βίλα όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα της, αλλά πέτυχε άλλα δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με την κεφαλιά του Χουαζέ (66’) και την… σουτάρα του Ελ-Γκαζί (76’).

Στο άλλο ματς που γινόταν παράλληλα, Φούλαμ και Σαουθάμπτον έμειναν στο 0-0 στο “Κρέιβεν Κότατζ”. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια απίστευτη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, ενώ τους ακυρώθηκαν και δυο γκολ από το VAR στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις