Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα παιχνίδια της Πέμπτης με τον Βέλγο Λόρενς Βίσερ να σφυρίζει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στην Τούμπα και τον Νορβηγό Ροχίτ Σάγκι να σφυρίζει αυτήν του Παναθηναϊκού με τη Βίκινγκουρ στο Ελσίνκι.
Ο Βέλγος Λόρενς Βίσερ σφυρίζει το ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Europa League. Βοηθοί του είναι οι Ριέν Βανιζέρε και Τιμπό Νίλσεν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σιμόν Μπουρντοντουί. Στο VAR θα είναι ο Βέλγος Μπραμ Βαν Ντρις με βοηθό τον Μπερτ Πουτ.
Τον αγώνα του Παναθηναϊκού στο Ελσίνκι με τη Βίκινγκουρ για τα πλέι οφ του Conference League θα διευθύνει ο Νορβηγός Ροχίτ Σάγκι. Βοηθοί του θα είναι οι Μόρτεν Γένσεν και Άντερς Όλαβ Ντάλε. Τέταρτος ορίστηκε ο Σίνγκουρντ Κρίνγκσταρντ. Στο VAR θα είναι ο Τομ Χάραλντ Χάγκεν με βοηθό τον Κρίστοφερ Χάγκενες.