Site icon NewsIT

Οι εκθέσεις του Ατρόμητος – ΑΕΚ “φέρνουν” μέχρι και αφαίρεση βαθμών!

09.02.2016 | 10:37
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο Περιστέρι, μετά την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ πιθανότατα θα φέρουν βαριά τιμωρία για τις δυο ομάδες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport”, τόσο οι παρατηρητές της Superleague και της ΔΕΑΒ, όσο και η Αστυνομία κατέγραψαν αναλυτικά στις εκθέσεις τους ότι έγινε μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Απ’ την πλευρά του, ο διαιτητής του ματς, Γιώργος Κομίνης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των οπαδών που διήρκεσε 4-5 λεπτά με ανταλλαγή αντικειμένων που έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Το πόσο βαριά θα είναι η ποινή των δυο ομάδων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κρίση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, για το αν τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα ή όχι. Αν ασκήσει διώξεις για εκτεταμένα επεισόδια, τότε Ατρόμητος και ΑΕΚ κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο έως 150.000 ευρώ.

Να τονίσουμε πως οι δικηγόροι των δύο συλλόγων θα προσπαθήσουν να πείσουν τον αθλητικό δικαστή, Σπυρίδωνα Καποδίστρια, ότι τα επεισόδια δεν έγιναν εντός των ορίων του αγωνιστικού χώρου. Σημαντικό στοιχείο στην όλη υπόθεση ίσως παίξει το γεγονός ότι η Λίγκα είχε ζητήσει -με έγγραφο της- την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο ανάμεσα στην καφετέρια του γηπέδου και στη θύρα 1 των φιλοξενούμενων οπαδών, αίτημα που αγνοήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version