Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Οι Ισπανοί γράφουν και πάλι για Μανωλά – Μπαρτσελόνα!

Οι Ισπανοί γράφουν και πάλι για Μανωλά – Μπαρτσελόνα!

Η ηλεκτρονική έκδοση της καταλανικής εφημερίδας “Sport” εμφανίζει τον Κώστα Μανωλά να αποτελεί μετεγγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα.

Πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κώστα Μανωλά, με την Μπαρτσελόνα να έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Παλιό δημοσίευμα της “El Mundo Deportivo”ανέφερε πως οι Καταλανοί απέκτησαν τον πρώτο λόγο για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, σε περίπτωση που οι “τζαλορόσι” αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν, μέσω του… Τόμας Βερμάελεν.

Τώρα, ήρθε η σειρά της “Sport” να ασχοληθεί με τον Μανωλά. Η ιντερνετική έκδοση της Καταλανικής εφημερίδας σημειώνει ότι η πρωταθλήτρια Ισπανίας παρακολουθεί εδώ και καιρό τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της Ρόμα και η περίπτωση του επανέρχεται στο προσκήνιο.

“Ο Κώστας Μανωλάς θεωρείται αυτή τη στιγμή από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ιταλία και η Μπαρτσελόνα τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε μια λίστα κεντρικών αμυντικών και το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην απόκτησή του.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξακολουθούν να παρακολουθούν τον Μανωλά. Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν μίλησαν μαζί του, αλλά η μετακίνησή του δεν ήταν δυνατή. Αν συνεχίσει η πρόοδός του, όπως συμβαίνει τις τελευταίες σεζόν, το πιο πιθανό είναι το επόμενο καλοκαίρι να αφήσει την Ιταλία για ένα άλλο πρωτάθλημα και μια μεγαλύτερη ομάδα”, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε