Κυριακή, 18 Αυγ.
27oC Αθήνα

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επαναφέρουν τον Αϊζάια Τόμας στο ΝΒΑ

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επαναφέρουν τον Αϊζάια Τόμας στο ΝΒΑ
ΑΠΕ

Το τελευταίο διάστημα ο Αϊζάια Τόμας το… φώναζε. Ήθελε μια ακόμα ευκαιρία, για να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί στο ΝΒΑ,. Οι Λος Άντζελες Λέικερς του τη δίνουν.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά στις ΗΠΑ, ο Αϊζάια Τόμας επιστρέφει στο ΝΒΑ, αφού ήρθε σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Λέικερς για 10ήμερο συμβόλαιο.

Οι Λέικερς προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που προέκυψαν στο ρόστερ τους, μετά τα μαζεμένα κρούσματα κορονοϊού.

Να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Τόμας συμφώνησε με την G-League, για να συμμετάσχει στο “G-League Showcase” το τριήμερο 19-22 Δεκεμβρίου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Αϊζάια Τόμας έχει να αγωνιστεί στο NBA από τη σεζόν 2020/21 όταν φόρεσε την φανέλα των Πέλικανς για τρεις αγώνες, έπειτα από 10ημερο συμβόλαιο.

Οι Λέικερς έχουν πλέον τέσσερις παίκτες στο πρωτόκολλο κορονοϊου, με τους Ράσελ Γουέστμπρουκ και Έιβερι Μπράντλεϊ να είναι οι τελευταίοι που εισήλθαν, ενώ λείπει και ο Κέντρικ Ναν με τραυματισμό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις