Site icon NewsIT

Οι “λύκοι” ήταν κακοί! “Εφαγαν” τη Ρεάλ (VIDEO)

07.04.2016 | 06:29
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε η Βόλφσμπουργκ, καθώς νίκησε με 2-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γερμανία. Η “βασίλισσα” δεν ήταν καλή στην πρώτη μεταξύ τους "μάχη" για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Γερμανοί απείλησαν στο 12ο λεπτό αρχικά, όταν ο Κέιλορ Νάβας μπλόκαρε την κεφαλιά του Λουίζ Γκουστάβο, αλλά στο 18′ άνοιξαν το σκορ. Κέρδισαν πέναλτι στο 17′. Τότε ο Γιούλιαν Ντράξλερ σε προσπάθεια για πλασέ έπεσε κάτω και χτύπησε το πόδι του Καζεμίρο. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, στο 18′.

Η Ρεάλ δεν πρόλαβε να ανασυγκροτηθεί και έγινε το 2-0 με κοντινό πλασέ του Μάξιμιλιαν Άρνολντ, έπειτα από την ασίστ του Μπρούνο Ενρίκε στο 25′.
 

Η “βασίλισσα” στο 41′ έχασε και τον Καρίμ Μπενζεμά που αντικαταστάθηκε από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ, λόγω τραυματισμού του Γάλλου επιθετικού.
 

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν παραλίγο να δεχθεί και τρίτο γκολ στο 68′ με τον Αντρέ Σέρλε που αστόχησε σε διαγώνιο σουτ με προοπτικές, αλλά και στο 89′ όταν ο Κέιλορ Νάβας απέκρουσε το σουτ του Κρούζε.
 

 

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί, Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Μπρούνο Ενρίκε (80′ Τρες), Ντράξλερ (93′ Σέφερ), Σέρλε (85′ Κρούζε).
ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (64′ Ίσκο), Κρόος (85′ Χάμες Ροντρίγκες), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (41′ Χεσέ Ροντρίγκεθ).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version