Site icon NewsIT

Οι μεταγραφές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τρόμαξαν τους Ισπανούς: «Ο κίνδυνος για τη Ρεάλ έρχεται από την Αθήνα»

09.09.2024 | 15:00
Οι μεταγραφές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τρόμαξαν τους Ισπανούς: «Ο κίνδυνος για τη Ρεάλ έρχεται από την Αθήνα»

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΣΕΝΤΙ ΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα είναι δύο από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου στην Euroleague τη νέα σεζόν, με τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις των δύο ελληνικών ομάδων το καλοκαίρι να έχουν “τρομοκρατήσει” τους Ισπανούς.

Η ισπανική «AS» αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στις μεταγραφές που ολοκλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, τονίζοντας πως οι «αιώνιοι» μπορούν να κυριαρχήσουν στην Euroleague.

Το ισπανικό δημοσίευμα έχει τίτλο «ο κίνδυνος για την Ρεάλ έρχεται από την Αθήνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός κράτησε σχεδόν όλους τους παίκτες που τον έφεραν στην κορυφή της Ευρώπης και τάραξαν τα νερά με τις μεταγραφές των Λορέντζο Μπράουν, Ομέρ Γιουρτσεβέν και Τσέντι Όσμαν, ενώ ο Ολυμπιακός έκανε το “μπαμ” με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ αλλά και την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η AS:

Για τον Παναθηναϊκό: «Μια τεράστια προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος θέλει περισσότερα, πολλά περισσότερα. Ο εκκεντρικός πρόεδρος των πράσινων έδωσε και νέες πινελιές σε ένα ήδη θαυμάσιο ρόστερ της ομάδας του με την προσθήκη του Λορέντσο Μπράουν, του Γιουρτσεβέν και του Τσεντί Οσμάν».

Για τον Ολυμπιακό: «Αυτή (εννοεί τον Βεζένκοφ) δεν ήταν η μόνη βόμβα από του Ελληνες, που απέκτησαν έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι ως ελεύθεροι από το ΝΒΑ. Μία δύναμη πυρός που μπορεί να αντισταθεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα ακόμη και σε έναν Παναθηναϊκό σε μια μάχη για την κυριαρχία στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα η οποία έχει φτάσει στον ουρανό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version