Site icon NewsIT

Οι Μιλγουόκι Μπακς σκέφτονται να πάρουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο σύμφωνα με δημοσίευμα

19.10.2024 | 19:58
Οι Μιλγουόκι Μπακς σκέφτονται να πάρουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο σύμφωνα με δημοσίευμα

Apr 7, 2023; Milwaukee, Wisconsin, USA; Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) reacts in the second quarter during game against the Memphis Grizzlies at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Benny Sieu-USA TODAY Sports

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο ΝΒΑ, με τα «ελάφια» να θέλουν να ξανά προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Θανάση Αντετοκούνμπο, όπως αναφέρει ξένος δημοσιογράφος.

Πιθανή επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς βλέπει ο Κιθ Σμιθ του sportac. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Αμερικανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η ομάδα του Ουισκόνσιν εξετάζει την επιστροφή του 32χρονου παίκτη, ο οποίος κυκλοφορεί ως «Free Agent» στην αγορά.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος υπέστη ρήξη αχιλλείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τους Μπακς τον περασμένο Μάϊο και από τότε δεν έχει βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Κάτι που σημαίνει πως ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα αποδυτήρια των Μπακς είναι πιθανό να επιστρέψει στον σύλλογο και να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το νούμερο 43.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναμένεται να χάσει το μισή αν όχι όλη τη σεζόν, ωστόσο η επιρροή του στα αποδυτήρια, καθώς και η γενικότερη ηγετική του φυσιογνωμία είναι στοιχεία τα οποία κάνουν κλικ στους Μπακς και γι αυτό δεν αποκλείεται να τον ξανά εντάξουν στο ρόστερ τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version