Αθλητικά

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού ζήτησαν απ’τον Πατέρα να… βγει μπροστά!

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού παρέθεσε γεύμα στους παίκτες του “τριφυλλιού” που αποτέλεσαν την ομάδα η οποία έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης το 1971.

Ο Νικόλας Πατέρας παρέθεσε την Τετάρτη γεύμα προς τιμήν της ιστορικής ομάδας του Γουέμπλεϊ!

Το “παρών” σε αυτή τη συνάντηση έδωσαν οι Οικονομόπουλος, Τομαράς, Σούρπης, Καμάρας, Βλάχος, Καψής, Δομάζος, Φυλακούρης, Γραμμός, Αντωνιάδης, Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνου, Μητρόπουλος, Δεληγιάννης, Γονιός, καθώς και ο συνεργάτης του Πούσκας, Γιάννης Τζουνάκος, αλλά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκείνη τη σεζόν Μιχάλης Κίτσιος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Κώστας Ελευθεράκης, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία.

Φυσικά, στο επίκεντρο βρέθηκε ο οικοδεσπότης, αφού την τελευταία περίοδο έχουν ενταθεί οι φήμες που τον εμφανίζουν να επιστρέφει στα διοικητικά της “πράσινης” ΠΑΕ. “Θέλουμε τη δέσμευση σου ότι του χρόνου θα γίνει ξανά αυτό το γεύμα. Αλλά να μας καλέσεις εδώ ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίμης Σομάζος, απευθυνόμενος προς τον κ. Πατέρα.

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος του “τριφυλλιού” τόνισε συγκινημένος: “Θα σας φέρω εδώ, όπως και να χει. Τώρα πως θα είμαι δεν το ξέρω. Εγώ θέλω από εσάς να είστε δίπλα στην ομάδα τώρα στα δύσκολα και να στηρίξετε το έργο του Γιάννη Αλαφούζου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα