Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Οι ποδοσφαιριστές ζητάνε την αναβολή του ελληνικού πρωταθλήματος!

Οι ποδοσφαιριστές ζητάνε την αναβολή του ελληνικού πρωταθλήματος!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται σε ΕΠΟ, Superleague και στον υφυπουργό Αθλητισμού ζητώντας τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων συμπεριλαμβανομένου και αυτού της πρώτης κατηγορίας.

Την αναβολή των αναμετρήσεων σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος ζήτησαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μέσω ανακοίνωσης του επίσημου οργάνου τους (ΠΣΑΠ), λόγω της παγκόσμιας έξαρσης του κορονοϊού που θέτει σε κίνδυνο την υγεία όλων.

Θυμίζουμε πως αρχικά είχε αποφασιστεί να διεξαχθούν κανονικά η 1η και η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, αλλά και οι αγώνες στις χαμηλότερες κατηγορίας, ενώ τώρα όλα βρίσκονται στον “αέρα”.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

“Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με αγωνία την παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού, που εγκυμονεί κινδύνους για όλους μας και κυρίως όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Ο Π.Σ.Α.Π. με γνώμονα τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και πάντα με υπευθυνότητα για την διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας που πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ζητά την αναβολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση έκθεσης στον κίνδυνο, τόσο των μελών του όσο και του συνόλου της κοινωνίας μας.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις