Σάββατο, 24 Αυγ.
36oC Αθήνα

Όλα ανοιχτά στον 5ο και 6ο όμιλο του Μουντιάλ

Όλα ανοιχτά στον 5ο και 6ο όμιλο του Μουντιάλ

Τέσσερις κρίσιμες αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την τρίτη αγωνιστική του 5ου και του 6ου ομίλου. Κινδυνεύει με αποκλεισμό η Ιταλία. Φαβορί για την πρωτιά η Ολλανδία.

Στον 5ο όμιλο η Ολλανδία μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση της όμως έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί τέρμα. Η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί για τους Οράνιε που λογικά θα πάρουν και την πρώτη θέση.

Οι αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 21.30 είναι: Δανία – Ιαπωνία και Ολλανδία – Καμερούν

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ

Ολλανδία 6  3-0
Ιαπωνία 3    1-1
Δανία 3         2-3
Καμερούν 0 1-3

Μάχη θα γίνει για τη δεύτερη θέση. Ας δούμε πως προκρίνεται η κάθε ομάδα

Ολλανδία: Έχει προκριθεί και λογικά είναι πρώτη. Για να μείνει δεύτερη θα πρέπει να χάσει από το Καμερούν, να υπάρξει νικητής στο Δανία – Ιαπωνία και μάλιστα με αρκετά γκολ. 

Ιαπωνία: Βολεύεται και με την ισοπαλία. Αν κερδίσει έχει ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση του ομίλου.

Δανία: Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να προκριθεί είτε ως πρώτη είτε ως δεύτερη.

Καμερούν: Έχει αποκλειστεί ήδη αφού ακόμη κι αν κερδίσει θα φτάσει τους 3 βαθμούς όσους έχουν ήδη η Δανία και η Ιαπωνία.

6ος Όμιλος

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού δεν έχει καταφέρει να νικήσει στους δύο πρώτους της αγώνες στη διοργάνωση και αν δεν πάρει σήμερα το τρίποντο τότε λογικά θα μείνει εκτός. Η Παραγουάη είναι το φαβορί για την πρώτη θέση.

Οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν στις 17.00. Τα ματς είναι Σλοβακία – Ιταλία και Παραγουάη – Νέα Ζηλανδία

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Παραγουάη 4     3-1
Ιταλία  2               2-2
Νέα Ζηλανδία 2  2-2
Σλοβακία 1         1-3

Ας δούμε πως προκρίνεται η κάθε ομάδα.

Παραγουάη: Βρίσκεται στην πρώτη θέση και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση. Με νίκη θα μείνει στην πρώτη θέση ενώ προκρίνεται και με ισοπαλία ασχέτως αποτελέσματος στο άλλο ματς. Σε περίπτωση ήττας προκρίνεται αν το ματς Ιταλία – Σλοβακία μείνει στην ισοπαλία.

Ιταλία: Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να είναι σίγουρη. Αν χάσει η Παραγουάη θα πάρει και την πρώτη θέση του ομίλου ενώ το ίδιο θα συμβεί αν κερδίσει η Ιταλία με περισσότερα από δύο γκολ τη Σλοβακία και η Παραγουάη μείνει στο Χ. Σε περίπτωση ισοπαλίας της Ιταλίας τότε η πρόκριση θα έρθει είτε αν χάσει η Νέα Ζηλανδία είτε αν μείνει σε ισοπαλία με λιγότερα γκολ. Αν χάσει η Σκουάντρα Ατζούρα μένει σίγουρα εκτός.

Νέα Ζηλανδία: Με νίκη περναει σίγουρα και έχει ελπίδες και για την πρωτιά. Σε περίπτωση ισοπαλία περνάει μόνο αν το άλλο ματς μείνει στο Χ με λιγότερα γκολ από όσα θα έχει βαλεί αυτή. Αν χάσει θα αποκλειστεί.

Σλοβακία: Θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε