Τρίτη, 27 Αυγ.
26oC Αθήνα

Όλα μηδέν στη Βοιωτία! “Γκέλαρε” ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν με σχετική άνεση τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έπιασε τον Πανιώνιο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία για τον Λεβαδειακό, ο οποίος ανέβηκε στην έβδομη θέση.

Ο αγώνας:

Ένας κάκος ποιοτικά αγώνας διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ. Οι αξιόλογες φάσεις ήταν με το σταγονόμετρο για τις δύο ομάδες, με τον Λεβαδειακό να έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και να “μπλοκάρει” όλα τα ατού του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονίκεις προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Η κορυφαία φάση του αγώνα άνηκε στον ΠΑΟΚ και χάθηκε στο 48′, όταν ο Μυστακίδης έβγαλε μία πανέμορφη συστημένη σέντρα από τα αριστερά για το κεφάλι του Αθανασιάδη, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Μπερμπάτοφ, αλλά το γκολ του Βούλγαρου επιθετικού ακυρώθηκε, καθώς υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. Οι διαμαρτυρίες των παικτών του “δικεφάλου του βορρά” ήταν έντονες, αλλά  η απόφαση του διαιτητή φυσικά δεν άλλαξε.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Ουόν, Νικολάου, Μουλόπουλος, Γιακουμάκης, Μίνγκας, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Όλσεν – Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης – Λέοβατς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (46’ Μυστακίδης), Σάμπο – Μακ, Αθανασιάδης (68’ Μπερμπάτοφ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε