Παρασκευή, 23 Αυγ.
29oC Αθήνα

Όλες οι φάσεις και τα γκολ από τα ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς 4-0 και Λανς – Παναθηναϊκός 2-1

Όλες οι φάσεις και τα γκολ από τα ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς 4-0 και Λανς – Παναθηναϊκός 2-1
Eurokinissi

Δείτε τα highlights από το νίκη την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ Ρόβερς με 4-0 για τα playoffs του Europa League και αυτά από το Λανς – Παναθηναϊκός 2-1 για τα playoffs του Conference League.

Μπήκε αποφασισμένος στην Τούμπα και πέτυχε τον στόχο του με εντυπωσιακό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια στην Σάμροκ Ρόβερς, την κέρδισε με 4-0 κι έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στο League Phase του Europa League, ενόψει και της ρεβάνς στην Ιρλανδία (29.08.2024, 22:00).

Το αυτογκόλ του Ντάνιελ Κλίρι (45’+5’)… έλυσε το γόρδιο δεσμό για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Τάισον (47’), Γιάννη Κωνσταντέλια (67’) και Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (90’+4’). Δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Τσάλοφ με εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η βραδιά ήταν συναισθηματικά φορτισμένη για τους Θεσσαλονικείς, για το “αντίο” του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Τούμπα και στον κόσμο της ομάδας (σ.σ. πήρε μετεγγραφή στη Βόλφσμπουργκ).

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Λανς στο “Stade Bollaert-Delelis” στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play off του Conference League. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 4’ με το γκολ του Φρανκόφσκι, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σαΐντ στο 34’ αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα απ’ την αποβολή του Μεντίνα στο 22’.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο τελικό 2-1 με το τρομερό γκολ του Ιωαννίδη στο 53’. Στο 86’ μετά από πολύ ωραία συνεργασία των Πελίστρι και Ιωαννίδη και πλασέ του πρώτου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκραντί. Ο διαιτητής Μπογκάρ έδωσε αρχικά πέναλτι, ωστόσο, με παρέμβαση του VAR πήγε σε on field review και πήρε πίσω την απόφασή του, θεωρώντας πως δεν υπήρχε πρόθεση ή κίνηση του παίκτη προς την μπάλα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός καλείται σε μία εβδομάδα (29.08.2024, 21:00) να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση στο ΟΑΚΑ, για να πάρει την πρόκριση στο Group Stage της διοργάνωσης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις