Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολλανδία – Τουρκία στα προημιτελικά του Euro 2024

Ολλανδία – Τουρκία στα προημιτελικά του Euro 2024
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τουρκία έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και απέκλεισε την Αυστρία, έχοντας πλέον μπροστά της ένα από τα φαβορί του Euro 2024, την Ολλανδία.

Μετά την “τριάρα” επί της Ρουμανίας, η Ολλανδία έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά του Euro 2024 με νίκη επί της θεωρητικά πιο αδύναμης Τουρκίας και να πλησιάσει ξανά στην κατάκτηση του τροπαίου της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα (06/07, LIVE από το Newsit.gr) στις 22:00 στο «Olympiastadion» του Βερολίνου και ο Ρόναλντ Κούμαν αναμένεται να διατηρήσει στην ενδεκάδα της Ολλανδίας τον Μάλεν που έκανε μεγάλο ματς κόντρα στη Ρουμανία, ενώ εκτός θα έχει λόγω ίωσης τον Μάτσεν.

Από την άλλη πλευρά, ο Μοντέλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γιουτσέκ, Κοκτσού, αλλά και τον Ντεμιράλ που τιμωρήθηκε για τη χειρονομία των «γκρίζων λύκων» μετά τα γκολ που σημείωσε κόντρα στους Αυστριακούς. Αντιθέτως, επιστρέφουν απ’ τις τιμωρίες τους οι Τσαλχάνογλου και Ακαϊντίν.

Στο όριο καρτών για την Ολλανδία είναι οι Φίρμαν, Σάουτεν, Ντάμφρις, ενώ για την Τουρκία οι Τσελίκ, Οζκάν, Γιλντίζ, Γκιουνόκ, Μιουλντούρ, Αϊχάν και Γκιουλέρ.

Οι πιθανές ενδεκάδες στο Ολλανδία – Τουρκία

Ολλανδία: Φερμπρούχεν, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Ακέ, Σάουτεν, Ρέιντερς, Μάλεν, Σίμονς, Χάκπο, Ντεπάι.

Τουρκία: Γκιουνόκ, Μιουλντούρ, Ακαϊντίν, Μπαρντακσί, Καντιόγλου, Αϊχάν, Γιοκοσλού, Γιλντίζ, Τσαλχάνογλου, Γκιουλέρ, Γιλμάζ.

Διαιτητής: Κλεμέν Τουρπάν (Γαλλία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις