Τρίτη, 27 Αυγ.
31oC Αθήνα

Όλοι οι αγώνες του Europa League και του Conference League κάθε Πέμπτη στον ANT1+

Όλοι οι αγώνες του Europa League και του Conference League κάθε Πέμπτη στον ANT1+

Το ΑΝΤ1+ (antennaplus.gr) εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενό του και από 15 Σεπτεμβρίου, προσθέτει ένα νέο μπουκέτο 10 live αθλητικών καναλιών της Cosmote ΤV.

 Κάθε Πέμπτη, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα τα έχουν όλα! Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, μηχανοκίνητο και μαχητικό αθλητισμό. Το ΑΝΤ1+, κάθε Πέμπτη, θα παρέχει στους συνδρομητές του πρόσβαση και στα 10 αθλητικά κανάλια της Cosmote TV (Cosmote Sport 1 έως Cosmote Sport 9 και το Cosmote Sports Highlights), μέσα από τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και όλους τους αγώνες του UEFA Europa League και του UEFA Conference League, αλλά και όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV, σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή.

 Το παραπάνω περιεχόμενο έρχεται να προστεθεί σε ένα ήδη πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών γεγονότων που προσφέρει, μεταξύ άλλων, η streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία των συνδρομητών της. Με την αποκλειστική μετάδοση της κορυφαίας διοργάνωσης της Formula 1, 2 και 3, του Porsche Supercup αλλά και του NASCAR Cup Series, μέσω του καναλιού Formula 1, αλλά και συναρπαστικών αγώνων μαχητικών αθλημάτων, μέσω των καναλιών Combat Sports και Fight Network, το ΑΝΤ1+ έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός του μηχανοκίνητου, αλλά και του μαχητικού αθλητισμού.

Επιπλέον, από τώρα, κάθε Πέμπτη, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα έχουν πρόσβαση, στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αλλά και όλους τους αγώνες του UEFA Europa League και του UEFA Conference League, σε αγώνες από το πιο διάσημο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ, σε μοναδικά τουρνουά τένις της ATP, περισσότερη δράση από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ εκτός από το κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο, μπορούν να παρακολουθήσουν εκατοντάδες ταινίες και σειρές, αλλά και τα preview όλων των σειρών του ΑΝΤ1, με το πακέτο «ΑΝΤ1+ Sports Ultimate» στην προσιτή τιμή των 8,25€ το μήνα (99€ τον χρόνο στο value πακέτο) ή 15,99€ τον μήνα στο απλό πακέτο*.

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr για να απολαύσετε πλούσιο ψυχαγωγικό και αθλητικό περιεχόμενο με τα πιο συναρπαστικά αθλητικά event ζωντανά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις