Site icon NewsIT

Ολοταχώς για Ροντρίγκες η ΑΕΚ – Έρχεται… ξεσκαρτάρισμα!

14.07.2016 | 10:17
Ολοταχώς για Ροντρίγκες η ΑΕΚ – Έρχεται… ξεσκαρτάρισμα!

Η Ένωση φέρεται να πλησιάζει στην απόκτηση του του Πατίτο Ροντρίγκες – Μετά το σημερινό φιλικό ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να πάρει... σκούπα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Πατίτο Ροντρίγκες και εντείνουν τις προσπάθειες τους για να “κλείσουν” το συντομότερο δυνατόν το συγκεκριμένο deal.

Οι φήμες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο παίκτης ενδέχεται ακόμα να ταξιδέψει στην Ελλάδα ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο, ωστόσο πιο ρεαλιστικό θεωρείται οι εξελίξεις να δρομολογηθούν μετά τις 20 Ιουλίου, όταν και θα μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Να αναφέρουμε πως από σήμερα -και μετά και το αποψινό -τελευταίο επί πολωνικού εδάφους φιλικό με την Πογκόν (18:00)- αναμένεται να προχωρήσει και η διαδικασία ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ. Κάτι που θα αρχίσει να δρομολογείται .

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα βγάλει τα τελευταία του συμπεράσματα για κάποιους παίκτες και στη συνέχεια θα προχωρήσει στο “κόψιμο” τουλάχιστον τεσσάρων απ’ αυτούς που βρέθηκαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version