Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακάρα στο πόλο! Αεράτη νίκη στο Champions League

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στο σβηστό… ο Ολυμπιακός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο Champions League υδατοσφαίρισης. Διέλυσε 15-2 τη γαλλική Ολιμπίκ Νις στο κολυμβητήριο στην 3η αγωνιστική του Α΄ ομίλου, στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» της χρονιάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της (δεδομένης) ανωτερότητάς τους, καθώς εμφανίστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι και βρέθηκαν να προηγούνται 9-0 στο τέλος του ημιχρόνου!

Στη συνέχεια οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου χαλάρωσαν, με αποκορύφωμα τα δύο χαμένα πέναλτι στην τρίτη περίοδο από Φουντούλη και Εσπανιόλ (αμφότερα τα απέκρουσε ο Ρεμί Γκαρσό), αλλά προς το τέλος του αγώνα ξαναβρήκαν ρυθμό και ανέβασαν την τελική διαφορά στα 13 γκολ. Σε κάθε περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας πέρασαν ένα -αναμενόμενα- εύκολο απόγευμα και παραμένουν στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς.

Ο Θοδωρής Βλάχος είχε στη 13άδα αντί του Κυριάκου Ποντικέα τον Στέλιο Αργυρόπουλο, ο οποίος πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στο Champions League, ενώ στο β΄ ημίχρονο ο Στέφανος Γαλανόπουλος αντικατέστησε τον Γιόσιπ Πάβιτς στην «ερυθρόλευκη» εστία.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-0, 1-1, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Μπούσλιε, Αργυρόπουλος, Ντόσκας 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Γιάνοβιτς 1, Εσπανιόλ 1, Γαλανόπουλος

ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΙΣ (Σαμουέλ Ναρντόν): Γκαρσό, Μπασελιέ, Μουταμπαγί, Τσάκιτς, Μονερέ 1, Ροκιετά, Χάνσεν, Ιζντίνσκι 1, Κροσετί, Λαβερσάν, Μπρουγέρ, Σαντιέ, Γκιγιοτό

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε