Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Μας έβγαλε την ψυχή η Εθνική πόλο ανδρών, αλλά τα κατάφερε!

Μετά από ένα... αγχωτικό ματς, ένα πολύ κακό τρίτο οκτάλεπτο και με ανατροπή 40 δεύτερα πριν το τέλος, η Ελλάδα κατάφερε να μπει "με το δεξί" στο Ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης των ανδρών. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου νίκησε 8-7 την Ιαπωνία, στο εναρκτήριο παιχνίδι της για τον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ακόμα και με τρία γκολ διαφορά (7-4), αλλά με ένα επί μέρους 4-0 στο τελευταίο οκτάλεπτο, η “γαλανόλευκη” έκανε σπουδαία ανατροπή και πήρε τη νίκη. Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας κόντρα στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία την ερχόμενη Δευτέρα (8/8) στις 15.00.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 0-4, 4-0.

Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Χρ. Αφρουδάκης 1, Φουντούλης 1, Ποντικέας 1, Κολόμβος 1, Μυλωνάκης 1

Ιαπωνία: Αράι 2, Τακέι 2, Οκάουα 2, Γιασούντα 1

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου

Σερβία – Ουγγαρία 13-13

Ελλάδα – Ιαπωνία 8-7

Βραζιλία – Αυστραλία

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα