Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Μεγάλος Μάρεϊ στον τελικό! Χάλκινο η Κβίτοβα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Μεγάλος Μάρεϊ στον τελικό! Χάλκινο η Κβίτοβα

Την ευκαιρία για να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία στο απλό ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, θα έχει την Κυριακή ο Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός τενίστας, νικητής στο γαλλικό Όπεν και φιναλίστ στο αυστραλιανό όπεν και το Γουίμπλεντον μέσα στο 2016, προκρίθηκε στον τελικό του απλού μετά τη νίκη με 6/1 6/4 επί του Κέι Νισικόρι από την Ιαπωνία.

Στον τελικό, ο 29χρονος τενίστας θ` αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Ισπανό Ράφαελ Ναδάλ και τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο από την Αργεντινή. Να θυμίσουμε πως ο Μάρεϊ έχει στο βιογραφικό του δύο Ολυμπιακά μετάλλια, αφού εκτός από το απλό ανδρών στο Λονδίνο ήταν «ασημένιος» στο διπλό μικτό.

Στην Κβίτοβα το χάλκινο

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο του απλού γυναικών, η αριστερόχειρας Τσέχα τενίστρια Πέτρα Κβίτοβα, Νο-14 στον κόσμο, νίκησε 7/5 2/6 6/2 την Αμερικανίδα Μάντισον Κις και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Τον Οκτώβριο του 2011, η Τσέχα τενίστρια είχε φτάσει μέχρι το Νο-2 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στο βιογραφικό της έχει δύο πρωτιές σε γκραν σλαμ και συγκεκριμιένα στο Γουίμπλεντον το 2011 και το 2014.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε