Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω της βροχής

27.07.2024 | 20:41
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω της βροχής

Paris 2024 Olympics - Tennis - Men's Singles First Round - Roland-Garros Stadium, Paris, France - July 27, 2024. Spectators cover themselves from the rain as match is delayed due to wet weather conditions. REUTERS/Violeta Santos Moura

Η βροχή εξακολουθεί να κάνει άνω κάτω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά την έναρξη η οποία έπεσε «θύμα» των καιρικών συνθηκών, σειρά είχε και το πρόγραμμα των παιχνιδιών.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου (27/07/24) στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής τους, ωστόσο η έντονη βροχή στο Παρίσι, έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στα προγράμματα των αγώνων. Κάπως έτσι αρκετά παιχνίδια στο τένις αναβλήθηκαν, μεταξύ αυτών και ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά, ενώ ακυρώσεις υπήρξαν και στο πρόγραμμα του σκέιτμπορντ.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν όσες συμμετοχές ακυρώθηκαν το Σάββατο, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, ωστόσο για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Άλλωστε τα καιρικά φαινόμενα δεν μπορούν να ελεγχθούν, με τους διοργανωτές ωστόσο να κάνουν τα πάντα για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

 

 
 
 

Η έντονη βροχή στο Παρίσι, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν και προβλήματα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τους διοργανωτές οι οποίοι είχαν πάρει τα μέτρα τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version