Τετάρτη, 31 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απειλές για την ζωή της καταγγέλλει η DJ της τελετής έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απειλές για την ζωή της καταγγέλλει η DJ της τελετής έναρξης
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

Σε μήνυση κατά αγνώστων προχώρησε η DJ που ήταν στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Μπάρμπαρα Μπουτς δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Η Μπάρμπαρα Μπουτς βρέθηκε στο στόχαστρο μετά την πολυσυζητημένη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, και τα ποικίλα σχόλια που άφησε η εικόνα με το δείπνο.

Η ίδια μέσω της δικηγόρου της γνωστοποίησε ότι προέβη σε μηνύσεις, αφού ένιωθε να απειλείται η σωματική της ακεραιότητα και ανέφερε ότι έχει γίνει «στόχος μίας εξαιρετικά βίαιης εκστρατείας παρενόχλησης και δυσφήμισης στο διαδίκτυο».

Σε επιστολή που δημοσίευσε στο Instagram της DJ, η δικηγόρος ανέφερε ότι η Μπουτς «έχει απειληθεί με θάνατο, βασανιστήρια και βιασμούς και επίσης έχει γίνει στόχος πολυάριθμων αντισημιτικών, ομοφοβικών, σεξιστικών και προσβολών». Ο ατζέντης της Μπουτς επιβεβαίωσε στο Associated Press ότι ο λογαριασμός στο Instagram είναι της DJ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Butch (@barbarabutch)

Αν και έχουν επισημάνει οι διοργανωτές ότι η εικόνα δεν εμπνεύστηκε τη σκηνή από τον Μυστικό Δείπνο, πολλοί συνεχίζουν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός και να είναι εξοργισμένοι, εκτοξεύοντας απειλητικά μηνύματα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Butch (@barbarabutch)

Από την πλευρά της η Μπουτς δήλωσε πως: «Ό,τι και να πουν κάποιοι, υπάρχω. Ποτέ δεν ντρεπόμουν για αυτό που είμαι και αναλαμβάνω την ευθύνη για τα πάντα – συμπεριλαμβανομένων των καλλιτεχνικών μου επιλογών. Όλη μου τη ζωή, αρνήθηκα να γίνω θύμα: δεν θα σιωπήσω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις