Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε live εικόνα από το Παρίσι, ανήμερα της Τελετής έναρξης στον Σηκουάνα

26.07.2024 | 11:11
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε live εικόνα από το Παρίσι, ανήμερα της Τελετής έναρξης στον Σηκουάνα

Όλα τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία έχουν στρέψει τις.. κάμερές τους στο Παρίσι, ενόψει της Τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που θα γίνει απόψε το βράδυ στον Σηκουάνα (20:30, Newsit.gr, ΕΡΤ1).

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, αρχίζουν και επίσημα το βράδυ στο Παρίσι. Η τελετή έναρξης τους είναι προγραμματισμένη στις 20:30 και αναμένεται με αγωνία από τους φίλους του αθλητισμού.

Το “παρών” στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα δώσουν παραπάνω από 10 χιλιάδες αθλητές, πολιτικά πρόσωπα, αλλά και διάσημοι καλλιτέχνες από όλους τους χώρους. Την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αναμένεται να την παρακολουθήσουν – όπως κάθε φορά – εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν από το πρωί της Παρασκευής (26.07.2024) εικόνα από το Παρίσι και τους συνεχόμενους ελέγχους που κάνουν οι Αρχές. Επίσης, δίνεται βάση και στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, μιας και κανένας δεν θέλει να βρέξει έντονα και να προκληθούν προβλήματα.

Ακόμα, υπάρχει και live εικόνα από την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε, εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε το δίκτυο τρένων υψηλής ταχύτητας TGV.

LIVE: Opening day for 2024 Olympic Games in France | REUTERS

Η Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 έχει σχεδιαστεί με τη μεγαλύτερη μυστικότητα, όμως οι διαρροές αφθονούν, με αναφορές στα ονόματα της Άγια Νακαμούρα, της Lady Gaga και της Σελίν Ντιόν, ενώ αναφορά γίνεται και στο ρεπερτόριο της Έντιθ Πιαφ και του Σαρλ Αζναβούρ.

Για αυτήν την κορυφαία παράσταση που θα ξεκινήσει στις 20:30 (ώρα Ελλάδας) και θα έχει διάρκεια 3:45 ωρών κατά μήκος έξι χιλιομέτρων του Σηκουάνα, μία Τελετή Έναρξης που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των Αγώνων έξω από ένα στάδιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version