Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Διαδικτυακό κράξιμο στον ιταλό διαιτητή για τον αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Διαδικτυακό κράξιμο στον ιταλό διαιτητή για τον αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα
Photo by Carl Recine/Getty Images

Αντιμέτωπος με την οργή των Ελλήνων στο Facebook ήρθε ο Ιταλός διαιτητής Luigi Martilotti μετά τον αποκλεισμό της ελληνίδας αθλήτριας Δώρας Γκουντούρα στα προημιτελικά της σπάθης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αποκλεισμός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας από τη Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία τελικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, προκάλεσε διαδικτυακή οργή και ο Ιταλός διαιτητής, Λουίτζι Μαρτιλότι δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων στο Facebook από Έλληνες που ήταν έξαλλοι με τις άδικες αποφάσεις του.

«Ο χειρότερος διαιτητής όλων των εποχών», «Ντροπή σου», «Μόνο τυφλός θα σε έλεγε καλό διαιτητή» είναι μερικά από τα πιο κόσμια σχόλια που δέχτηκε κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε λίγες ώρες μετά τον αγώνα στο Facebook δηλώνοντας ότι είναι περήφανος για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα, το προφίλ του στο Instagram είναι κλειδωμένο.

Υπενθυμίζεται πως αμέσως μετά τον αγώνα, η Γκουντούρα δάκρυσε on air:

«Έχω κάποιες ενστάσεις για τα χτυπήματα, αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τη διαιτησία. Η δικαιολογία για τη διαιτησία είναι για τους αδύναμους. Όταν ηρεμήσω, θα το δω πιο καθαρά. Αλλά, πιστεύω ότι ήταν για 14-14 και να κριθεί στον πόντο».

Ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, ήταν εξαγριωμένος.

«Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι αδικία. Είναι σκάνδαλο! Έπαιζε μία Γαλλίδα και έπρεπε να περάσει. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 15-9 υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με τον κόπο των παιδιών. Είναι αδικία!» δήλωσε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις