Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ στη Σιμόν Μπάιλς – Στις κερκίδες Τομ Κρουζ, Άνν Γουίντουρ, Lady Gaga, Αριάννα Γκράντε

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ στη Σιμόν Μπάιλς – Στις κερκίδες Τομ Κρουζ, Άνν Γουίντουρ, Lady Gaga, Αριάννα Γκράντε
Φωτογραφία: Reuters

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς είναι μια σταρ της ενόργανης γυμναστικής, οπότε μόνο κορυφαίοι celebrities συγκεντρώθηκαν για να την παρακολουθήσουν κατά το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.    

Καθώς η Simone Biles έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο, η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ βρέθηκε σήμερα Κυριακή (28.07.2024) στις κερκίδες για να την απολαύσει.

Η επτά φορές μεταλλιούχος είναι μία από τις πιο γνωστές αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες οπότε η πρώτη της εμφάνιση  προσέλκυσε διασημότητες σαν να ήταν η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Lady Gaga, η Ariana Grande, ο Tom Cruise, η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue Anna Wintour και ο Snoop Dogg ήταν ανάμεσα στο ενθουσιώδες πλήθος που έστρεψε το βλέμμα του στην αμερικανίδα αθλήτρια – φαινόμενο.

Η Grande κάθισε μαζί με τη Cynthia Erivo, με το ζευγάρι να συμπρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία Wicked. Εθεάθησαν να χαιρετούν την Wintour, η οποία βρισκόταν με τον Αυστραλό σκηνοθέτη Baz Luhrmann.

Ο Τομ Κρουζ

Η Ariana Grande

Πιο ψηλά στις κερκίδες ήταν ο τραγουδιστής Nick Jonas, ο οποίος καταγράφηκε να συνομιλεί με τον τραγουδιστή John Legend και τη σύζυγό του, μοντέλο και τηλεπερσόνα Chrissy Teigen.

Η Anna Wintour και ο Baz Luhrmann

Η Jessica Chastain

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jessica Chastain ήταν επίσης στην Bercy Arena για να παρακολουθήσει την εμφάνιση της Biles.

Η Μπίλες θεωρείται από πολλούς ως η GOAT της γυναικείας γυμναστικής (η μεγαλύτερη όλων των εποχών).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις