Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική κωπηλασία θέλει να γράψει ιστορία στο Παρίσι – Η ώρα των τελικών των ελληνικών πληρωμάτων

02.08.2024 | 09:33
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική κωπηλασία θέλει να γράψει ιστορία στο Παρίσι – Η ώρα των τελικών των ελληνικών πληρωμάτων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ελληνική κωπηλασία ζει μεγάλες στιγμές στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε τρεις τελικούς την Παρασκευή (2/8/2024) και έναν τελικό το Σάββατο (3/8/2024) με στόχο την κατάκτηση μεταλλίων.

Οι τρεις από τους τέσσερις τελικούς της ελληνικής αποστολής στην κωπηλασία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι προγραμματισμένοι για το μεσημέρι της Παρασκευής (2/8).

Ο πρώτος τελικός είναι για την δίκωπο γυναικών, με τις Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου να αγωνίζονται στη δίκωπο γυναικών.

Θα ακολουθήσουν οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, με τις Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού να παίρνουν μέρος στον τρίτο και τελευταίο χρονικά τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Οι τελικοί των ελληνικών πληρωμάτων:
11:54 τελικός δικώπου γυναικών: Χριστίνα Μπούρμπου / Ευαγγελία Αναστασιάδου
12:06 τελικός ελαφρών βαρών ανδρών: Αντώνης Παπακωνσταντίνου / Πέτρος Γκαϊδατζής
12:18 τελικός ελαφρών βαρών γυναικών: Ζωή Φίτσιου / Μιλένα Κοντού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version