Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο No.1 τενίστας του κόσμου Γιανίκ Σίνερ αποσύρθηκε από το τουρνουά

24.07.2024 | 18:17
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο No.1 τενίστας του κόσμου Γιανίκ Σίνερ αποσύρθηκε από το τουρνουά

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 28, 2024 Italy's Jannik Sinner reacts during the final against Russia's Daniil Medvedev REUTERS/Eloisa Lopez

Ο Γιανίκ Σίνερ, No.1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Γιανίκ Σίνερ ήταν έτοιμος να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο για την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ωστόσο τελικά έμεινε εκτός διοργάνωσης.

Ο 22χρονος τενίστας διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα το βράδυ της Δευτέρας και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το μεγάλο αθλητικό ραντεβού της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι πιθανότητες διάκρισης του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 αυξήθηκαν, μιας και ο Σίνερ ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους του.

«Είμαι πολύ λυπημένος και απογοητευμένος», δήλωσε ο φετινός νικητής του Australian Open. «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν ένας από τους βασικούς στόχους μου για τη φετινή σεζόν. Ανυπομονούσα να επιστρέψω στο Roland Garros και να παίξω για τη χώρα μου σε ένα τόσο σημαντικό event.

Είδα τους γιατρούς μου την Τρίτη και περίμενα μια επιπλέον μέρα για να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να δω αν θα βελτιωθεί η κατάσταση, ωστόσο τα πράγματα δυστυχώς χειροτέρεψαν. Όπως είπα, είναι λυπηρό για εμένα και ελπίζω να μπορέσω να παίξω στους Ολυμπιακούς στο μέλλον».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version