Δευτέρα, 5 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο γόης κολυμβητής της Ιταλίας Τόμας Τσεκόν κοιμήθηκε σε παγκάκι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο γόης κολυμβητής της Ιταλίας Τόμας Τσεκόν κοιμήθηκε σε παγκάκι
ΦΩΤΟ Twitter

Πολλά είναι τα παράπονα για τις συνθήκες που επικρατούν στο Ολυμπιακό Χωριό. Αποκορύφωμα η κίνηση απελπισίας του Τόμας Τσεκόν. Ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης στα 100μ. ύπτιο στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι κοιμήθηκε σε παγκάκι, λόγω της ζέστης στο δωμάτιό του.

Αμέτρητοι είναι οι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, οι οποίοι έχουν διαμαρτυρηθεί για το φαγητό, για τα κρεβάτια και για την έλλειψη κλιματισμού στα δωμάτια του Ολυμπιακού Χωριού.

Ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης στα 100μ. ύπτιο, Τόμας Τσεκόν ήταν ένας από τους αθλητές, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα από την πρώτη ημέρα για τις συνθήκες που επικρατούν.

Στο τέλος ο Ιταλός πρωταθλητής αλλά και γόης λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, είδε κι απόειδε με τη ζέστη στο δωμάτιό του και βγήκε στο πάρκο για να κοιμηθεί!

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται ο Τσεκόν να έχει απλώσει την πετσέτα του στο χορτάρι και να κοιμάται δίπλα σε ένα παγκάκι!

Και φυσικά έγινε αμέσως viral!

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που γίνεται viral ο Τσεκόν, ο οποίος ξετρέλανε τις νέες θαυμάστριες με την ομορφιά του.

φωτογραφίες: Reuters

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις