Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ιταλός σημαιοφόρος έχασε τη βέρα του στον Σηκουάνα κατά την τελετή έναρξης

27.07.2024 | 18:22
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ιταλός σημαιοφόρος έχασε τη βέρα του στον Σηκουάνα κατά την τελετή έναρξης

Η μόνη παρηγοριά για τη γυναίκα του σημαιοφόρου της Ιταλίας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, θα είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και στο σπίτι τους με ένα μετάλλιο.

Κι αυτό, γιατί ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι, Ιταλός αθλητής στο άλμα εις ύψος, έχασε τη βέρα του κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι χθες (26.07.2024), η οποία έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Το πολύτιμο – κυρίως σε συναισθηματική αξία- δαχτυλίδι, γλίστρησε από το δάχτυλό του αθλητή και έπεσε στα νερά του Σηκουάνα ενώ κρατούσε τη σημαία της χώρας του, γράφουν τα ιταλικά μέσα.

Σήμερα το πρωί του Σαββάτου, ο 32χρονος Ταμπέρι προχώρησε, μέσω του προφίλ του στο Instagram, σε μια μακροσκελή δημόσια συγγνώμη προς τη σύζυγό του, ρίχνωντας το φταίξιμο στον καιρό και στην πιθανότητα να έχει χάσει βάρος τους τελευταίους μήνες.

«Λυπάμαι αγάπη μου, λυπάμαι πολύ.
Πολύ νερό, πολλά κιλά που χάσαμε τους τελευταίους μήνες ή ίσως ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός γι’ αυτό που κάναμε. Πιθανόν και τα τρία, το γεγονός παραμένει ότι την ένιωσα να ξεγλιστράει, την είδα να πετάει…. την ακολούθησα με τα μάτια μου μέχρι που την είδα να αναπηδά μέσα στη βάρκα….», γράφει μεταξύ άλλων ο αθλητής.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και παγκόσμιος πρωταθλητής Gianmarco Tamberi, κράτησε την ιταλική σημαία ψηλά μαζί με την τρεις φορές Ολυμπιονίκη, Αριάνα Ερίγκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version