Πέμπτη, 1 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μπράιαν Ντανιέλ Πιντάδο πήρε το χρυσό στα 20 χλμ βάδην και πανηγύρισε όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μπράιαν Ντανιέλ Πιντάδο πήρε το χρυσό στα 20 χλμ βάδην και πανηγύρισε όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μπράιαν Ντανιέλ Πιντάδο ήταν ο νικητής στα 20 χλμ βάδην ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον αθλητή από το Εκουαδόρ στον τερματισμό του να πανηγυρίζει όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, ωστόσο ο αθλητής του βάδην Μπράιαν Ντανιέλ Πιντάδο, κατά την διάρκεια του τερματισμού του και ενώ μόλις είχε καταφέρει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, θέλησε να κάνει τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Πορτογάλου super star!

Συγκεκριμένα ο Εκουαδοριανός ήταν τόσο χαρούμενος για το επίτευγμα του, που επέλεξε να πανηγυρίσει με ποδοσφαιρικό τρόπο, σε μια κίνηση η οποία όπως είναι λογικό έχει γίνει viral. Αυτή μάλιστα ήταν η 2η φορά που αθλητής από τον Ισημερινό κατακτά το χρυσό μετάλλιο, με τον Τζέφερσον Πέρεθ να έχει προηγηθεί στην Ατλάντα, το 1996.

Για την ιστορία ο Πιντάδο τερμάτισε με 1:18:55, αφήνοντας του τον Κάιο Μπονφίμ από την Βραζιλία και τον Αλβάρο Μαρτίν από την Ισπανία.

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις