Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ντένις Σρέντερ σημαιοφόρος της Γερμανίας στην τελετή έναρξης

23.07.2024 | 20:25
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ντένις Σρέντερ σημαιοφόρος της Γερμανίας στην τελετή έναρξης

epa11227256 Brooklyn Nets guard Dennis Schroder of Germany (L) dribbles past San Antonio Spurs guard Blake Wesley (R) during the first half of an NBA game between the San Antonio Spurs and the Brooklyn Nets in Austin, Texas, USA, 17 March 2024. EPA/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT

Οι μπασκετμπολίστες θα έχουν την τιμητική τους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Μετά τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς, ο Ντένις Σρέντερ θα είναι σημαιοφόρος της Γερμανίας.

Ο γκαρντ των Νετς, Ντένις Σρέντερ, μαζί με την πρωταθλήτρια του τζούντο Άννα Μαρία Βάγκνερ επιλέχτηκαν ως σημαιοφόροι της Γερμανίας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 30χρονος άσος προστίθεται στους μπασκετμπολίστες που θα είναι σημαιοφόροι των χωρών τους στο Παρίσι, μετά τους Γιάννη Αντετοκούνμπο για την Ελλάδα και ΛεΜπρόν Τζέιμς για τις ΗΠΑ!

Ο Σρέντερ θα γίνει ο δεύτερος Γερμανός αθλητής μπάσκετ που θα σηκώσει τη σημαία της χώρας, μετά τον θρυλικό Ντιρκ Νοβίτσκι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version