Τρίτη, 6 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πανηγυρισμοί της Ρουμάνας αθλήτριας της γυμναστικής Ana Barbosu μετατράπηκαν σε δάκρυα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πανηγυρισμοί της Ρουμάνας αθλήτριας της γυμναστικής Ana Barbosu μετατράπηκαν σε δάκρυα
Φωτογραφία: Reuters

Από την απόλυτη χαρά, στα δάκρυα λύπης. Αυτό το roller-coaster συναισθημάτων έμελλε να ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, η 18χρονη αθλήτρια της γυμναστικής Ana Barbosu.

Η Ρουμάνα αθλήτρια της γυμναστικής, άγγιζε το χάλκινο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έμεινε στην τέταρτη θέση μετά την επαναξιολόγηση του προγράμματος της Τζόρνταν Τσάιλς από την ομάδα των ΗΠΑ.

Οι κάμερες, κατέγραψαν αυτή την αντίθεση των όσων έζησε χθες (06.08.2024): τη μία να πανηγυρίζει έχοντας υψωμένη τη σημαία της Ρουμανίας και την άλλη να ξεσπά σε κλάματα για την τέταρτη θέση.

Οι κριτές ανέβασαν τον βαθμό δυσκολίας στο πρόγραμμα της Τσάιλς από 5,8 στο 5,9 κι έτσι η Αμερικανίδα προσπέρασε τόσο την Μπαρμπόσου, όσο και τη συμπατριώτισσά της, Σαμπρίνα Βοϊνέα, προκαλώντας την αντίδραση της Νάντιας Κομανέτσι.

Το «στραπάτσο» σχολίασε και η Νάντια Κομανέτσι, ο ζωντανός θρύλος της γυμναστικής: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι παίζουν με την ψυχική υγεία και τα συναισθήματα των αθλητών κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ας τους προστατέψουμε», έγραψε στο X .

 

Η Ana, σε ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν, γράφοντας: «Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις