Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στη 12η θέση τα αδέλφια Σπανάκη, 11ος ο Μαραμενίδης

06.08.2024 | 19:30
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στη 12η θέση τα αδέλφια Σπανάκη, 11ος ο Μαραμενίδης

Paris 2024 Olympics - Sailing - Men's Kite - Marseille Marina, Marseille, France - August 06, 2024. A general view during the race. REUTERS/Jeremy Lee

Η Αριάδνη και ο Οδυσσέας Σπανάκης ολοκλήρωσαν τις συμμετοχές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τους 2 αθλητές να επηρεάζονται από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στη Μασσαλία.

Το ελληνικό πλήρωμα με τα αδέλφια Σπανάκη τερμάτισαν στην 2η θέση στη γενική κατάταξη, έχοντας κάνει ωστόσο μια αξιόλογη προσπάθεια.

Από την πλευρά του, στο αγώνισμα Formula Kite ο Κάμερον Μαραμενίδης ψάχνει μια θέση στην πρώτη δεκάδα, ωστόσο ο ανταγωνισμός του είναι αρκετά υψηλός. Ο Σλοβένος αθλητής Τόνι Βόντισεκ διατηρεί την πρωτοπορία, ενώ ο Μαξιμίλιαν Μέντερ από τη Σιγκαπούρη και ο Βαλεντίν Βόντους από την Αυστρία ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η Τετάρτη (7/8) αναμένεται να είναι μια κρίσιμη ημέρα για την ελληνική αποστολή, καθώς θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταλλίων στα 470. Τα δέκα πρώτα πληρώματα θα διεκδικήσουν τις πολυπόθητες ολυμπιακές διακρίσεις.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version