Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στους δρόμους στρατός και αστυνομία – Φρούριο το Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στους δρόμους στρατός και αστυνομία – Φρούριο το Παρίσι

Η Γαλλία κινείται στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, οι οποίοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου για τις επόμενες δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα μέχρι τις 11 Αυγούστου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια στη Γαλλία και ειδικότερα στο Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με τον στρατό και την αστυνομία να βρίσκεται παντού στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αρκετοί είναι αυτοί που βρίσκονται με τα όπλα στα χέρια, υπό το φόβο κάποιου τρομοκρατικού χτυπήματος. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι απειλές που έχουν γίνει για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου.

Να σημειωθεί ότι οι δρόμοι γύρω από τα σημεία που θα γίνονται οι αγώνες έχουν ήδη κλείσει. Όσοι θέλουν να περάσουν σε μαγαζί ή μνημείο που βρίσκεται σε απαγορευμένη περιοχή, μπορούν να το κάνουν μόνο με κράτηση ή με qr code.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι τουρίστες στο Παρίσι δεν είναι αρκετοί αυτή την περίοδο. Οι Γάλλοι περιμέναν πολύ περισσότερο κόσμο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο η κίνηση είναι χαμηλή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις