Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σύσσωμη η Εθνική μπάσκετ στην τελετή έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σύσσωμη η Εθνική μπάσκετ στην τελετή έναρξης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας θα δώσει το “παρών” στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι μάλιστα ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα φέρουν πρώτοι την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Σηκουάνα, αλλά πίσω τους θα βρίσκεται σύσσωμη η Εθνική μπάσκετ.

Όπως επιβεβαίωσε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Πέτρος Συναδινός, στο ΕΟΚ Web Radio, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρίσκονται επίσης στο Παρίσι, παρά το γεγονός ότι λίγε ώρες μετά, θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Συναδινός ανέφερε τα εξής: «Καταρχάς, είναι πάρα πολύ ευχάριστο που μάθαμε και εμείς σαν αρχηγοί της αποστολής στο Παρίσι ότι εξέφρασαν την επιθυμία όλα τα παιδιά να είναι παρόντες στην τελετή έναρξης στον Σηκουάνα. Αυτό δίνει ένα επιπλέον εύσημο σε όλα τα παιδιά και στον αγώνα που έκαναν τον τελευταίο στο ΣΕΦ έδειξαν πόσο αγαπούν και την ομάδα και την Ελλάδα. Έτσι είμαστε και εμείς χαρούμενοι και περήφανοι που θα τους έχουμε μαζί μας. Όπως καταλαβαίνετε, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε και τα παιδιά να μην κουραστούν, να έρθουν όλα, που το εύχομαι και το ελπίζω, και να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι και με ασφάλεια στη Λιλ. Η οργανωτική επιτροπή, επειδή έχει και άλλα αιτήματα από άλλες ομάδες που θα είναι στη Λιλ, έχουν αρχίσει και διαμορφώνουν ένα ειδικό πρόγραμμα μετακίνησης από τη Λιλ στο Παρίσι και πίσω. Σύντομα θα έχουμε κάποια πιο συγκεκριμένα νέα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις