Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα αδέλφια Σπανάκη στην τέταρτη θέση της έβδομης κούρσας

06.08.2024 | 14:59
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα αδέλφια Σπανάκη στην τέταρτη θέση της έβδομης κούρσας

Paris 2024 Olympics - Sailing - Mixed Dinghy - Marseille Marina, Marseille, France - August 04, 2024. Ariadni Paraskevi Spanaki of Greece and Odysseas Emmanouil Spanakis of Greece in action. REUTERS/Lisi Niesner

Με την τέταρτη θέση στην έβδομη ιστιοδρομία άρχισαν τα αδέλφια Αριάδνη και Οδυσσέας Σπανάκης τις σημερινές προσπάθειές τους στη μεικτή κατηγορία 470 της ιστιοπλοΐας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα αγωνίσματα της οποίας διεξάγονται στη Μασσαλία.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, το ελληνικό πλήρωμα ανέβηκε στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 58 βαθμούς ποινής, καθώς έχει «πετάξει» την τέταρτη κούρσα ως τη χειρότερή του.

Οι Ιβ Μέρμοντ/Μάγια Ζιγκεντάλερ από την Ελβετία επικράτησαν στην έβδομη ιστιοδρομία των 470, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Ντιόγκο Κόστα/Καρολίνα Ζοάο από την Πορτογαλία και οι Τζόρντι Τσάμαρ Ερνάντεθ/Νόρα Μπρούγκμαν Κάμποτ από την Ισπανία.

Οι Λάρα Φαντλάου/Λούκας Μερ από την Αυστρία είναι επικεφαλής στη γενική κατάταξη με 22 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθούν οι Τσάμαρ Ερνάντεθ/Μπρούγκμαν Κάμποτ με 25 και οι Κέιτζου Οκάντα/Μίχο Γιοσιόκα από την Ιαπωνία με 32 βαθμούς ποινής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version