Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα έξι ελληνικά μετάλλια που προβλέπουν οι Αμερικανοί στο Παρίσι

23.07.2024 | 16:28
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα έξι ελληνικά μετάλλια που προβλέπουν οι Αμερικανοί στο Παρίσι

Athletics - World Athletics Championship - Men's Long Jump Final - National Athletics Centre, Budapest, Hungary - August 24, 2023 Gold medallist Greece's Miltiadis Tentoglou celebrates after winning the final REUTERS/Kai Pfaffenbach

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκινούν επίσημα την Παρασκευή (26/7), με τους Αμερικανούς να δίνουν τις εκτιμήσεις τους για όλα τα αθλήματα μέσα από το Sports Illustrated. Έξι ελληνικά μετάλλια προβλέπουν οι Αμερικανοί, αφήνοντας εκτός μεγάλα ονόματα.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ο Μίλτος Τεντόγλου θα κατακτήσει σίγουρα το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Λευτέρης Πετρούνιας θα πάρει το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους, χάνοντας μόνο από τον Κινέζο χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Γιανγκ Λιου, ενώ στο βάθρο θα ανέβει δύο φορές η Άννα Κορακάκη, όπως είχε γίνει στο Ρίο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ. πιστόλι και το αργυρό μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι. Στα μετάλλια οι Αμερικανοί βάζουν και το δίδυμο του μεικτού σκιτ, Μάκη Μίτα και Εμμανουέλα Κατζουράκη.

Παράλληλα, προβλέπουν ότι ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης θα πάρει το ασημένιο μετάλλιο στην πάλη (74 κιλά).

Οι Αμερικανοί αγνοούν, πάντως, την Ελισάβετ Τελσίδου, η οποία διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις ένα μετάλλιο στο τζούντο (70 κιλά), δεν υπολογίζουν τον χρυσό ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο στην κωπηλασία, ούτε την τρομερή φόρμα του Εμμανουήλ Καράλη.

Παράλληλα, δεν προβλέπουν μετάλλιο για το πόλο ανδρών και γυναικών αλλά και για την ομάδα μπάσκετ, ενώ δεν θεωρούν ότι θα διακριθούν οι Έλληνες τενίστες (Τσιτσιπάς – Σάκκαρη).

Εκτός αφήνουν και τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους κολυμβητές στον κόσμο στο ύπτιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version