Τρίτη, 6 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Θετικό και το δεύτερο δείγμα της Ελένης Πόλακ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Θετικό και το δεύτερο δείγμα της Ελένης Πόλακ
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Θετικό είναι και το δεύτερο δείγμα της Ελένης Πόλακ, που έλαβε μέρος στον προκριματικό του επί κοντώ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η δεύτερη υπόθεση ντόπινγκ εκθέτει τον ελληνικό στίβο, εγείροντας ερωτήματα για τη συνολική στάση του ΣΕΓΑΣ.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση ντόπινγκ της Ελένης Πόλακ, καθώς η Ελληνίδα επικοντίστρια και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, βρέθηκε θετική και στην εξέταση του δεύτερου δείγματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το θέμα ήταν σε γνώση του ΣΕΓΑΣ από νωρίς, ωστόσο αφέθηκε η αθλήτρια να αγωνιστεί και να μην αποσυρθεί.

Και όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που ο πρωταθλητής του επί κοντώ ανδρών, Εμμανουήλ Καραλής έδινε μεγάλη μάχη και κατακτούσε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ντόπινγκ της Ελένης Πόλακ είναι η δεύτερη μέλους της ελληνικής αποστολής, αφού το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα είχε προκύψει πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Παρίσι, και αφορούσε στην Κυριακή Φιλτισάκου, αθλήτρια του βάδην.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις