Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το τρελό γκολ ισοφάρισης στο Αργεντινή – Μαρόκο έφερε εισβολή οπαδών και κροτίδες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το τρελό γκολ ισοφάρισης στο Αργεντινή – Μαρόκο έφερε εισβολή οπαδών και κροτίδες

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το “έλα να δεις” έγινε στον πρώτο αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Αργεντινή και το Μαρόκο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Αργεντινή κατάφερε με ένα τρελό τρόπο να βρει γκολ ισοφάρισης (2-2) στο 106′, με τους Μαροκινούς οπαδούς να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο και πετούν κροτίδες, προκαλώντας τη διακοπή του αγώνα.

Συγκεκριμένα μετά το γκολ της Αργεντινής, από την κεντρική εξέδρα έγινε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια, προκειμένου να προστατευτούν.

Οι κροτίδες έπεσαν βροχή, με την αστυνομία να μπουκάρει στο γήπεδο για να εξομαλύνει την κατάσταση.

Oι οπαδοί αμαύρωσαν το παιχνίδι αλλά και την εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι ξεκίνησαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο!

Η φοβερή εξέλιξη του αγώνα

Ο Κριστιάν Μεδίνα στο 106′(!) σκόραρε και επέτρεψε στην Αργεντινή να αποφύγει την ήττα στην πρεμιέρα της απέναντι στο Μαρόκο (2-2), στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου, με το οποίο άρχισε η αγωνιστική δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δύο ημέρες πριν από την τελετή έναρξης της Παρασκευής (26/7).

Μέχρι το λεπτό εκείνο (16΄των καθυστερήσεων) το Μαρόκο είχε προκαλέσει αίσθηση απέναντι στην Αργεντινή (νικήτρια του τουρνουά το 2008 και 2004) στο «Geoffroy-Guichard», στο Σεντ Ετιέν (2ος όμιλος), δημιουργώντας απόσταση δύο γκολ.

Με την ομάδα του Μασεράνο αγωνίστηκε και ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγκο Έσε (έγινε αλλαγή στο 71’ με τον Φερνάντες), ο οποίος μάλιστα έκανε την ασίστ ου Σιμεόνε, με το οποίο η Αργεντινή μείωσε σε 2-1.

Ο Σουφιάνε Ραχίμι, μετά από ασίστ του Μπιλάλ Ελ-Καννούς, έβαλε μπροστά τους Αφρικάνους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ ήταν εκείνος που νωρίς στην επανάληψη (50’) έκανε διπλασία το προβάδισμα (2-0) από το σημείο του πέναλτι. Την παράβαση εξέτασε ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ στο VAR για επιθετικό φάουλ.

Η Αργεντινή μειώνοντας το σκορ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που τελικά κατάφερε στο 106′ με τον Μεδίνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις