Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Γιάννης Φουντούλης σημαιοφόρος στην τελετή λήξης

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης, θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξη των Oλυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Όπως αποφάσισε και ενημέρωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Γιάννης Φουντούλης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης της Ολυμπιάδας στο Τόκιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/8) αμέσως μετά τον τελικό του τουρνουά πόλο, όπου οι διεθνείς μας θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Click4More: Φουντούλης για πανηγυρισμούς: «Το μυαλό μας είναι στην Ελλάδα, ζητάμε συγγνώμη για τη χαρά μας»

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι Σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020, ύστερα από απόφαση του Αρχηγού Μιχάλης Φυσεντζίδης, θα είναι ο Αρχηγός της Εθνικής πόλο Γιάννης Φουντούλης.

Η ΕΟΕ συγχαίρει όλους τους παίκτες και τους συντελεστές της Εθνικής πόλο, για την ιστορική κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα