Site icon NewsIT

Ολυμπιακοί Αγώνες – Πατουλίδου: “Μόνοι μας θα αναστηθούμε”

17.07.2016 | 13:00
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

"Μόνοι μας θα αναστηθούμε, δεν πρέπει να περιμένουμε από κανέναν", δήλωσε η Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM" και την εκπομπή "Παραδημοτικά" όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

“Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η ειρηνική συνύπαρξη όλου του κόσμου με συναγωνισμό και ανταγωνισμό” είπε και εξέφρασε την ελπίδα και τη βεβαιότητα ότι “οι Έλληνες αθλητές, με την όποια μικρή δυνατότητα τους παρέχει το όποιο κράτος, αλλά κυρίως με το περίσσευμα της ψυχής τους, μετά τις 5 Αυγούστου θα δώσουν για μία ακόμη φορά από τον αθλητισμό λίγα ψήγματα περηφάνιας και αποτελεσματικότητας”.

Η κ. Πατουλίδου τόνισε ότι υπάρχουν ήδη δείγματα γραφής από τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες και στην ενόργανη και στο στίβο και σε άλλα αθλήματα. Υπογράμμισε δε ότι η νέα γενιά είναι αυτή που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέχρι τώρα έδειξε ότι διεκδικεί τη θέση της στο όνειρο και μπορεί να πάει τη χώρα λίγο πιο μπροστά.

Φέρνοντας στο μυαλό της την διοργάνωση των Ολυμπιακών του 2004 από την Ελλάδα ανέφερε: “Ζήσαμε την λοιδορία από όλο σχεδόν τον υποτιθέμενο πολιτισμένο κόσμο, όταν η Ελλάδα ανέλαβε να διοργανώσει τους Αγώνες. Μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άσχετα αν εμείς στη συνέχεια δεν φροντίσαμε όλο αυτό να λειτουργήσει υπέρ μας”. Έκανε, εξάλλου, λόγο και για οργανωτικά προβλήματα στη Βραζιλία και ευχήθηκε στο τέλος, να ξεπεραστούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version