Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Athens Kallithea: Με στόχο το 2/2 στην Super League οι Πειραιώτες απέναντι στους νεοφώτιστους

26.08.2024 | 09:22
Ολυμπιακός – Athens Kallithea: Με στόχο το 2/2 στην Super League οι Πειραιώτες απέναντι στους νεοφώτιστους

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» την Athens Kallithea (20:30, Cosmote Sport 1 HD, LIVE από το Newsit.gr) με τους Πειραιώτες να έχουν στόχο τη νίκη και το 2/2 στο πρωτάθλημα της Super League, απέναντι στη νεοφώτιστη αθηναϊκή ομάδα. 

Μετά την επικράτηση του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Βόλο, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το 2/2, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει την πρώτη της επίσημη αναμέτρηση στη σεζόν μπροστά στο κοινό της. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα θα ρίξει αυλαία στην 2η αγωνιστική της Super League.

Στο φαληρικό γήπεδο αναμένονται περισσότεροι από 27.000 θεατές, οι οποίοι θέλουν να σπρώξουν τον Ολυμπιακό στη πρώτη εντός έδρας νίκη της χρονιάς. Από την πλευρά της η Athens Kallithea του Μάσιμο Ντονάτι μετά την «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στον Λεβαδειακό, γνωρίζει ότι έχει ένα αρκετά δύσκολοι έργο απέναντι της, ωστόσο στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από την αποστολή των «ερυθρόλευκων» απουσιάζει το όνομα του Παναγιώτη Ρέτσου που είναι τραυματίας, με τη θέση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στην ενδεκάδα να παίρνει ο Μπιανκόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Νικόλαο Τοροσιάδη και Αργύριο Νταβέλα. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, ενώ στο VAR ο Πέτρος Τσαγκαράκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version