Τρίτη, 16 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Tελειώνει ο Κώστας Φορτούνης

Ολυμπιακός: Tελειώνει ο Κώστας Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να στρέφεται προς το εξωτερικό.

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στη συνεργασία του Κώστα Φορτούνη με τον Ολυμπιακό, καθώς ο αρχηγός του συλλόγου δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των Πειραιωτών για ανανέωση του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα η ομάδα να σχεδιάζει τον προγραμματισμό της δίχως εκείνον.

Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει την απάντηση του Φορτούνη.

Οι δύο πλευρές είχαν έναν μεγάλο κύκλο συζητήσεων για την επέκταση την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο, δεν υπήρξε «λευκός καπνός». Με αυτά τα δεδομένα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τον Πειραιά μετά από 10 χρόνια και 343 συμμετοχές.

Στο διάστημα αυτό σκόραρε 94 γκολ και μοίρασε 106 ασίστ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση ενός Conference League, 6 πρωταθλημάτων Ελλάδας και 2 Κυπέλλων.

Παράλληλα ο Φορτούνης αποτέλεσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να είναι επί σειρά ετών αναπόσπαστο κομμάτι στους «ερυθρόλευκους».

Ο ίδιος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία και την Ελ Καλίτζ, ομάδα που προπονεί ο Γιώργος Δώνης, με τον σύλλογο να του προσφέρει το αστρονομικό συμβόλαιο των τριών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα bonus.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις