Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Για το απόλυτο οι “ερυθρόλευκοι”! Για το διπλό οι “κιτρινόμαυροι”

17.10.2015 | 10:39
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:30) την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θέλει να πανηγυρίσει την έβδομη σερί νίκη της και να παραμείνει μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα. Από την πλευρά της, η Ένωση κατεβαίνει στο Φάληρο ως αουτσάιντερ, το οποίο, όμως, θέλει να κάνει τη ζημιά στους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Σίλβα στις τελευταίες προπονήσεις, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια,  μπροστά του θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού.

Αμυντικά χαφ θα είναι ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ντουρμάζ και ο Πάρντο. Δεκάρι θα αγωνιστεί ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Φινμπόγκασον, Κολοβός, Ερνάνι, Κασάμι και Σεμπά. Εκτός είναι οι Μανιάτης, Ελαμπντελαουί και Μπουχαλάκης.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως καταλήγει σε ένα σχήμα, το οποίο κατά τα 7/11 είναι το ίδιο με περσινό στο Κύπελλο, όπου η ΑΕΚ ήρθε 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπαρόχα θα είναι στο τέρμα, οι Ντίντακ αριστερά και Γκάλο δεξιά της άμυνας, ενώ οι κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Λαμπρόπουλος-Τζανετόπουλος. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Γιόχανσον, η τριπλέτα Μάνταλου, Μπαρμπόσα και Πλατέλλα θα βρίσκεται μπροστά τους και  στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αραβίδης.

Στον πάγκο θα μείνει τόσο ο Βάργκας, όσο και ο Μπουονανότε, ο οποίος δοκιμάστηκε αντί του Πλατέλλα σε κάποια σχήματα στην προπόνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version