Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η όρεξη του Τσόρι είναι… μεγάλη

16.10.2015 | 21:43
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Ετοιμοπόλεμος δηλώνει ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και περιμένει να του δώσει την ευκαιρία ο Μάρκο Σίλβα για να αγωνιστεί στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA δήλωσε ότι ανυπομονεί για το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”: «Ναι, Δόξα τω Θεώ, είμαι έτοιμος. Είμαι καλά. Είμαι προετοιμασμένος. Είναι αλήθεια πως ανυπομονώ. Περιμένω την ευκαιρία που θα μου δώσει ο προπονητής μου. Πάντα εξαρτάται από τον προπονητή. Είμαι, όμως, διαθέσιμος και με πολλή διάθεση και πολλή όρεξη να ξαναπαίξω».

Αναφορικά με την ΑΕΚ τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως την ΑΕΚ τη βρίσκω πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την τελευταία φορά που την αντιμετωπίσαμε για το Κύπελλο. Πιστεύω πως είναι μία δυνατή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εμείς γνωρίζουμε πως είναι υποχρέωσή μας να βγούμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να ψάξουμε τη νίκη, όπως κάνουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

 

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος, απάντησε: «Ελπίζω πως δεν θα επηρεαστούμε από την διακοπή. Δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι άλλωστε κάτι που εξαρτάται από εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό κάποιοι να επιστρέφουν κουρασμένοι από τα ταξίδια και τους αγώνες, αλλά εμείς έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα».

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει στο μυαλό του και τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League, εξήγησε: «Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο παιχνίδι που ακολουθεί. όπως λέω όμως, πάντα, ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς για ένα ματς, είναι η νίκη… οπότε θα είναι καλό να πάμε στην Κροατία έχοντας κερδίσει και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version