Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Με “συνταγή” Κέρκυρας οι “ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Με “συνταγή” Κέρκυρας οι “ερυθρόλευκοι”

Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Τάκης Λεμονής προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει στην Κέρκυρα και πλέον αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα κάποιους ή και όλους τους παίκτες  που αγωνίστηκαν στο Νησί των Φαιάκων.

Με τη «συνταγή» της Κέρκυρας, λοιπόν, αναμένεται να παραταχθούν μεθαύριο οι «ερυθρόλευκοι» κι αν υπάρχει ένα δίλημμα είναι -και πάλι- αυτό του «φουνταριστού», ανάμεσα στον Ανσαριφάρντ και τον Καρντόσο. Στην Κέρκυρα είχαν αγωνιστεί ο Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, οι Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια στα άκρα, οι Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας, οι Καμπιάσο και Ρομαό ως αμυντικά χαφ, οι Μάριν και Σεμπά στις δύο πτέρυγες, ο Φορτούνης επιτελικός μέσος και ο Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα και για το ματς με την ΑΕΚ, καθώς ο Παραγουανός δείχνει να κερδίζει την προτίμηση του προπονητή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σε αυτό βοηθάει και το γκολ που σημείωσε στη Λιβαδειά. Ο Καρντόσο γενικότερα έχει θετική παρουσία στους αγώνες, κάνει αισθητή αυτή την παρουσία του στις αντίπαλες άμυνες, όμως του λείπει το σκοράρισμα, που είναι φυσικά και το πιο βασικό. Κυνηγάει μήνες αυτό το γκολ και τώρα που το πέτυχε, ο Λεμονής δεν θέλει να του κόψει πάλι τον «αέρα», αλλά να του δώσει την ευκαιρία να έχει μια συνέχεια. Ως εκ τούτου έχει το προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε