Αθλητικά

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Σαρωτικό ερυθρόλευκο πρώτο ημίχρονο και σκορ 3-0 στον ημιτελικό του «Καραϊσκάκης»

Η αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού και το αμυντικό «ναυάγιο» της ΑΕΚ έφεραν αυτό το απίστευτο σκορ

Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού στο «Καραϊσκάκης», η ΑΕΚ φάνηκε να… αγνοείται και ο πίνακας του σκορ «έγραψε» ένα εκπληκτικό 3-0.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το… πόδι στο γκάζι, η ΑΕΚ έδειξε να μην μπορεί να κρατήσει τις γραμμές τις, να έχει τεράστια αμυντικά προβλήματα και να παίζει χωρίς ψυχραιμία.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 1-0 μόλις στο 9’. Από ωραία μπαλιά του Μπρούνο, ο Λουίς Πάλμα έφυγε από τα αριστερά, πέρασε εξαιρετικά τον Βίντα, έβγαλε στον Όρτα, εκείνος πλάσαρε και η μπάλα, μετά από κόντρα στον Μουκουντί κατέληξε στα δίχτυα του Στρακόσα.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ «σπατάλησε» μεγάλες ευκαιρίες και τελικά έφτασε στο 3-0, σκοράροντας μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 19’ και μετά από τραγικό λάθος του Μουκουντί, ο Γιάρεμτσουκ πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή από δεξιά, «έσπασε» στον αμαρκάριστο Όρτα που πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας για το 2-0.

Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 22’. Ο Πάλμα έβγαλε στον Όρτα με «τακουνάκι», εκείνος υποδέχθηκε την μπάλα από αριστερά και έστρωσε στον Γιάρεμτσουκ, ο οποίος μπροστά από την εστία σκόραρε με πλασέ.

Το γκολ που πέτυχε στο 30’ ο Ελίασον της ΑΕΚ, ακυρώθηκε για οφσάιντ του Πιερό στη φάση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Από το γήπεδο στους φιλάθλους: Μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις, τρόπαια και αξέχαστες στιγμές
Η Kaizen Gaming, μέσω του διεθνούς της brand, του Betano, είναι παρούσα σε κάθε μεγάλη στιγμή των UEFA Europa League και UEFA Conference League και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες τόσο στους φιλάθλους όσο και στους εργαζόμενούς της
 Στιγμιότυπο από την «επική» αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λυών στο «Ολντ Τράφορντ»