Αθλητικά

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Με Γκέτσε και τρεις απουσίες στο Φάληρο οι Ολλανδοί (pic)

Ο Μάριο Γκέτσε ταξίδεψε με την Αϊντχόφεν για το αυριανό (18/2) ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «32» του Europa League, ενώ εκτός έμειναν τρεις παίκτες για τους Ολλανδούς.

Η Αϊντχόφεν θα έχει τελικά τον Μάριο Γκέτσε στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Europa League, αφού ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Αντίθετα οι Κοντί Γκακπό, Νόνι Μαντουέκε και Μοχάμεντ Ιχατάρεν έμειναν εκτός επιλογών του Ρόγκερ Σμιντ εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού.

H αποστολή της Ανϊτχόφεν αποτελείται από τους: Εμβογκό, Ουνερστάλ, Ντελάνγκε, Μπαουμγκάρτλ, Ντάμφρις, Μποσκαγλί, Μαξ, Τέζε, Σασνγκαρέ, Φέιν, Φαν Χίνκελ, Γκουτιέρες, Ζούνιορ, Ροσάριο, Γκέτσε, Τόμας, Ζάχαβι, Μάλεν, Πιρού, Φερτέσεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα