Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Ο Σένκεφελντ είπε στους Ολλανδούς να προσέξουν τον Βαλμπουενά

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Ο Σένκεφελντ είπε στους Ολλανδούς να προσέξουν τον Βαλμπουενά
ΦΩΤΟ Intime

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του σκιαγραφόντας τον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με την Αϊντχόφεν για τη φάση των «32» του Europa League και συνέστησε προσοχή σε Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. 

Τα προτερήματα και τις αδυναμίες του Ολυμπιακού αποκάλυψε ο στόπερ του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα «elfvoetbal.nl» για το προσεχές ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Π΄μεπτη (18/2) για το Europa League.

«Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα σωματικά. Το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού είναι ισχυρό και υπάρχουν παίκτες με καλή φυσική κατάσταση στο κέντρο που μπορούν να παίξουν καλά με την μπάλα στα πόδια», δήλωσε στο ρχικά ο Σένκεφελντ και πρόσθεσε: «Χτίζουν το παιχνίδι τους με τρεις παίκτες. Εάν η PSV μπορεί να κάνει κάτι πάνω σε αυτό ασκώντας πίεση τότε μπορεί να κυριαρχήσει».

Παράλληλα ξεχώρισε ως μεγάλους κινδύνους τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι ο παίκτης που δίνει ρυθμό στον Ολυμπιακό κι ας είναι 36 ετών. Επίσης ο Ελ Αραμπί έχει καλά τρεξίματα και σκοράρει εύκολα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις